Lucian Viziru, despre starea de sănătate, după ce a petrecut Revelionul în spital. ”Credeam că o să dau colțul”

10.01.2022, 15:12
Lucian Viziru, despre starea de sănătate, după ce a petrecut Revelionul în spital. ”Credeam că o să dau colțul”
Lucian Viziru, despre starea de sănătate, după ce a petrecut Revelionul în spirtal. ”Credeam că o să dau colțul”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a petrecut Revelionul în spital. Acesta a fost externat, iar în urmă cu câteva zile a fost invitat la eemisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a dat detalii despre ce s-a întâmplat și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. ”Credeam că o să dau colțul”, a mărturisit Lucian Viziru.

Anul 2022 nu a început prea bine pentru Lucian Viziru. În noaptea de Revelion, acesta a ajuns la spital și a fost internat la Spitalui Floreasca din Capitală. Artistul a fost externat, iar în urmă cu câteva zile a fost prezent la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a explicat ce s-a întâmplat și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Lucian Viziru, despre starea de sănătate, după ce a petrecut Revelionul în spital. ”Sunt și mai panicos din fire. Îmi era frică să adorm”

”Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Îmi era frică să adorm… Înainte de sărbători am mâncat ca porcul, am băut și stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare. N-a fost o perioadă ușoară… În ultimele patru luni să stau fără Ema, copilului i-a fost și lui greu”, a declarat Lucian Viziru.

Artistul a explicat că nu are încă un diagnostic de la medici și urmează să facă mai multe investigații. “Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită”, a afirmat Lucian Viziru.

 

citește și...