VIDEO / Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital. ”Inițial s-a crezut că am făcut infarct”

04.01.2022, 11:00
VIDEO / Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital. ”Inițial s-a crezut că am făcut infarct”
Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital. ”Inițial s-a crezut că am făcut infarct”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a petrecut Revelionul în spital. Într-o înregistrate pe care a postat-o pe YouTube, Lucian Viziru a povestit ce s-a întâmplat și de ce a ajuns să fie internat în spital. ”Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului”, a explicat Lucian Viziru.

Anul 2022 nu a început prea bine pentru Lucian Viziru. În noaptea de Revelion, acesta a ajuns la spital și a fost internat. Într-o înregistrate pe YouTube, Lucian Viziru a spus că a fost internat la Spitalul Floreasca dn Capitală și a explicat ce s-a întâmplat de a ajuns pe mâna medicilor. El a dezvăluit că a fost înțepat de 40 de ori și a fost trecut pe regim fără sare.

Printre altele, artistul a mărturisit că nu are televizor, dar i s-a permis să-și păstreze și telefonul, iar ulterior a primit și laptopul, putând astfel să posteze filmarea pentru fanii săi.

Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital. ”Durerea se ducea jos spre brațul stâng”

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul”, a povestit Lucian Viziru, potrivit revistei Viva.

”Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a adăugat acesta.

Lucian Viziru este căsătorit și are un băiat

Lucian Viziru trăiește de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. Acum, acesta este antrenor de tenis. Artistul a dat amănunte despre povestea de dragoste dintre el și Ema la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D. Cei doi au fost colegi de liceu, iar Ema a fost prima iubire a artistului.

“Eu îmi aduc atât aminte, eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare. Am zis: ”Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea”. Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile”, a declarat Lucian Viziru.

citește și...