Lucian Viziru, despre noul său job. ”Nu pot să spun că am nimerit cea mai oportună perioadă”

26.10.2022, 16:32
Lucian Viziru, despre noul său job. ”Nu pot să spun că am nimerit cea mai oportună perioadă”
Lucian Viziru, despre noul său job

Actorul și cântărețul Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a revenit de curând în România din Germania, țară în care a locuit timp de mai mulți ani alături de familia sa. Acesta are un nou job, despre care a dat câteva detalii. ”Nu pot să spun că am nimerit cea mai oportună perioadă”, a mărturisit Lucian Viziru.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania.Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru a fost actor, dar fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De asemenea, acesta a fost antrenor de tenis.

De curând, acesta a decis să revină în România. Lucian Viziru a dezvăluit că acum lucrează într-un alt domeniu. Acesta se ocupă acum de imobiliare. Despre noua sa activitate a dat artistul detalii pentru clickpentrufemei.ro.

Lucian Viziru, despre noul său job.”E un job care îmi place și sper să învăț să-l fac din ce în ce mai bine”

”Eu mă bucur foarte mult că sunt în România din nou. Germania nu a fost o experiență neplăcută, ba din contră, am avut foarte multe lucruri de învățat de acolo, dar e mult mai frumos să fiu în București, în România, să fiu acasă”, a declarat Lucian Viziru.

”Nu pot să spun că am nimerit cea mai oportună perioadă din istoria imobiliarelor, dar îmi place ce fac, este o provocare pentru mine și rezultatele sunt pozitive, până în momentul de față. Sper să meargă din ce în ce mai bine, pentru că e un job care îmi place și sper să învăț să-l fac din ce în ce mai bine”, a adăugat artistul.

”Eu mai antrenez, pe ici, pe colo, însă Mihai (n.r. fiul său) nu mai joacă tenis. Acum face baschet. Mă bucur că am putut să-i pun racheta în mână, să-l învăț să dea în minge și să-l ajut să câștige câteva concursuri, pentru că o să-i prindă bine în viață. E foarte probabil să nu joace tenis de performanță, dar probabil că o să joace tenis cu drag alături de prieteni și o să-mi mulțumească într-o bună zi. Dar, în momentul de față, nu mai vrea să mai joace tenis”, a încheiat acesta.

citește și...