Ce spune Lucian Viziru despre revenirea în România. ”Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici”

04.03.2022, 15:44
Ce spune Lucian Viziru despre revenirea în România. ”Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici”
Ce spune Lucian Viziru despre revenirea în România. ”Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a locuit timp de mai mulți ani în Germania, alături de soția sa și fiul lor. De curând, artistul a decis să se întoarcă în țara natală. ”Am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici”, a declarat, într-un interviu, Lucian Viziru despre decizia de a se întoarce în România după șapte ani.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania.Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis. de curând, acesta a decis să revină în România.

Despre viața pe care a avut-o în Germania, da și despre decizia de a reveni în România a făcut Lucian Viziru declarații într-un interrviu pentru okmagazine.ro.

Ce spune Lucian Viziru despre revenirea în România. ”De plecat am plecat pentru noi. Şi de întors, tot pentru noi”

Despre revenirea în România Lucian Viziru a spus: ”Da, pentru că am ajuns la concluzia că ne e mai bine aici. Ne-am dus acolo mai mult pentru Mihai, ca să înveţe germana, pe care eu o ştiu de mic, pentru că-mi petreceam vacanţele în Germania”.

Artistul a explicat că unul dintre motivele pentru care el și familia sa s-au întors în țarră a fost că soția sa și-a găsit un job aici: ”Cumva da, pentru că ea şi-a găsit un job aici. Dar de plecat am plecat pentru noi. Şi de întors, tot pentru noi. Până la urmă, important e să fim împreună. Că e în România, că e în Australia, America, pentru mine e mai puţin important”.

Lucian Viziru a vorbit și despre perioada în care a locuit în Germania: ”Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere. Mai ales în pandemie, când aici foştii mei colegi ieşeau de foame în stradă, acolo statul german avea grijă de noi. Plus aerul curat de acolo, plus faptul că Mihai citeşte acum şi scrie foarte bine în germană. Mai erau şi unele aspecte mai puţin grozave. Uite, dacă voiai să faci un grătar la club, trebuia să anunţi cu şase luni înainte şi se făcea în mod organizat: cine vine, ce aduce…”.

 

citește și...