Loredana Groza face mărturisiri despre fiica ei. ”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama”

09.09.2020, 11:26
Loredana Groza face mărturisiri despre fiica ei. ”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama”

Mama unei fete în vârstă de 22 de ani, Loredana Groza, jurata ”X Factor”, își dorește ca relația lor să fie una cât mai apropiată și să îi insufle Elenei câteva dintre crezurile sale de viață.

La rândul său un adolescent rebel, Loredana Groza mărturisește că s-a recunoscut și a fost îngăduitoare cu fiica sa, Elena, când a traversat aceeași perioadă a vieții.

”Adolescența a fost o căutare și o continuă rebeliune, eu am fost un copil rebel. Abia apoi ajungi la vorbele părinților și îți dai seama cât de neascultător era copilul din tine, dar cred că adolescența e sinonimă cu a fi rebel. Eu aș sfătui părinții de adolescenți să fie prieteni, să comunice, să nu îi judece prea aspru, să nu îi pedepsească dacă fac câte o prostie și dacă nu îi ascultă în totalitate pentru că e normal să ne amintim cum am fost noi și să nu îi judecăm prea aspru pe copiii noștri”, a declarat vedeta.


Cât despre îndrumarea în viață, Loredana Groza a pus accent mai mult pe pasiunile fiicei sale decât pe ce și-ar fi dorit ea pentru Elena, și mai mult pe ceea ce simte decât pe lucruri materiale.

”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă.

E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”.

Noul sezon ”X Factor” debutează pe 11 septembrie

Sezonul ”X Factor” cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.