Răzvan și Dani, despre ”X Factor”: ”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante”

04.09.2020, 12:18
Răzvan și Dani, despre ”X Factor”: ”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante”
Răzvan și Dani, despre ”X Factor”: ”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante”

Răzvan Simion și Dani Oțil au explicat cum au trăit filmările pentru noul sezon de la ”X Factor”, în condițiile în care show-ul s-a filmat în plină pandemie de coronavirus.

”Experimental, cred că acesta este cuvântul care defineşte X Factor sezonul 9, într-un an în care Antena 1 este singura televiziune din Europa ce produce acest show”, a declarat prezentatorul Dani Oțil.

”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante, hazlii şi deloc de ignorat. Noi când am discutat despre noul sezon nu ştiam de pandemie. De-asta cred că marele câştig al acestui proiect, sincer, în tot ce înseamnă producţie de televiziune, este că, deşi am rulat mulţi oameni, toată lumea a purtat mască, era obsesia măştii, de la machiaj şi operator la luministul din fundul sălii, s-a luat temperatura, s-a dezinfectat, s-a păstrat distanţa, au existat culoare special amenjate şi nu a fost public pe scaune în formula clasică… Deci noi am demonstrat că se poate, iar asta dă o speranţă în domeniu, pentru că lumea e foarte speriată”, a mai spus acesta.

Aceleași trăiri l-au încercat și pe colegul și prietenul său, Răzvan Simion, cu atât mai mult cu cât cei doi au continuat să facă matinalul de la Antena 1 în perioada în care s-au organizat audițiile ”X Factor”.

”La filmări am regăsit un spaţiu familiar, o parte din echipă deja cunoscută de ani de zile, dar un mediu cel puţin ciudat, având în vedere noile condiţii şi restricţii. Erau peste 10 ore de X Factor, mai pune 4 de Neaţa şi cam astea au fost două săptămâni pentru noi, începutul lui iulie.

Dar am avut şi zile mai complicate în anii trecuţi, cu durate mai mari de filmări, cu călduri mai mari, mai mulţi concurenţi, fiindcă nefiind pandemie, lucrurile decurgeau altfel. Anul acesta, au fost triaţi, bine structuraţi în program. Iar noi cunoşteam flow-ul, pentru că totuşi, din 9 sezoane, 8 sunt ale noastre”, a declarat Răzvan Simion.

Noul sezon ”X Factor” va fi difuzat din 11 septembrie

Sezonul ”X Factor” cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

citește și...