Loredana Groza își aniversează mama. ”Sunt binecuvântată să te am alături”

07.09.2020, 16:06
Loredana Groza își aniversează mama. ”Sunt binecuvântată să te am alături”
Loredana Groza își aniversează mama. ”Sunt binecuvântată să te am alături”

Loredana Groza își aniversează mama. De ziua de naștere a celei care i-a dat viață, artista a transmis un mesaj emoționant.

Zi de sărbătoare în familia celebrei artiste Loredana Groza. Mama vedetei își aniversează ziua de naștere.  Loredana Groza a dat publicitășții o fotografie în care apare alături de mama sa, Leonida, căreia i-a făcut urări publice.

”La Mulți Ani, minunatei mele mame! Te iubesc, Leo! Sunt binecuvântată să te am alături!

“Mama doar Mama fără a fi datoare îți dă tot ce-n suflet are
Mama doar Mama uitând parca de sine
Ea trăiește doar prin tine..
Mama… doar Mama”
Te iubesc❤️ ~Lori
#mymom #bday #fecioara #september”, este mesajul transmis de Loredana Groza cu ocazia aniversării mamei sale.

Ce spunea Loredana Groza despre părinții săi

Loredana Groza a vorbit cu mare drag despre părinții săi la o emisiune de televiziunne.

“Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, spunea vedeta, potrivit okmagazine.ro.

Ea a explicat și cu ce s-au ocupat părinții săi. Mama artistei este de profesie învățătoare, în timp ce tatăl vedetei este scriitor.

“Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, mai spunea Loredana Groza.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a impresionat cu aparițiile sale, melodiile interpretate și cu ușurința cu care s-a adaptat tendințelor muzicale. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fată, Elena.

citește și...