Loredana Groza, apariție senzațională. Diva și-a etalat formele în toată splendoarea!

22.02.2022, 22:16

Loredana Groza continuă să își arate formele sexy în mediul online și să demonstreze că este într-o formă de zile mari. Diva reușește din nou să surprindă, însă, de data aceasta cu mobilitatea ei. Cântăreața a decis să arate totul la vedere și să se filmeze în timp ce face exerciții de yoga. „Lori, răzbună-ne, pe noi, femeile din România! Ce nu putem noi, arată tu!”, i-a spus un fan.

Loredana Groza lovește din nou. Vedeta și-a etalat din nou trupul pe plaja din Dubai. Diva s-a fotografiat în ipostaze în care își arată mobilitatea, exersând yoga pe nisipurile fierbinți din Emiratele Arabe. Se pare că nimic nu o oprește pe artista din a-și arăta latura curajoasă.

„Lori din Onești” s-a echipat corespunzător, în costum de baie, și le-a arătat fanilor că la 52 de ani poate concura oricând cu o adolescentă.

Loredana Groza arată totul la vedere

Fanii de pe TikTok au apreciat videoclipul postat de divă. Chiar dacă nu este prezentă pe TikTok, „Lori din Onești” este urmărită de aproape 40.000 de urmăritori.

Comentariile fanilor sunt extrem de pozitive și o determină pe vedetă să își continue aparițiile în mediul social.

„Lori, răzbună-ne, pe noi, femeile din România! Ce nu putem noi, arată tu!”

„Lori, răzbună-ne, pe noi, femeile din România! Ce nu putem noi, arată tu!”, „Când vrei ca lumea să vorbească de tine, nu contează dacă e de bine sau de rău”, „Fericirea ți se citește pe buze”, „Iubesc doza ta de nebunie” sau „Câți ani aveți cei/ cele care dați cu pietre? Ce vă împiedică să faceți la fel?”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza.

Loredana Groza a vorbit în 2019 despre valul de critici pe care îl stârnesc aparițiile sale.

Loredana Groza: ”Dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine”

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu acordat PROTV.RO.

 

 

 

citește și...