FOTO & VIDEO/ Loredana Groza, apariție de infarct în vacanță. Și-a etalat formele în toată splendoarea!

14.02.2022, 16:57
FOTO & VIDEO/ Loredana Groza, apariție de infarct în vacanță. Și-a etalat formele în toată splendoarea!
FOTO & VIDEO/ Loredana Groza, apariție de infarct în vacanță. Și-a etalat formele în toată splendoarea!

Binecunoscuta cântăreață Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a avut noi apariții de infarct în mediul online. Aflată în vacanță în Emiratele Arabe, artista a postat, pe contul de socializare, mai multe fotografii în care își arată formele voluptuoase în costum de baie, în diverse ipostaze. Imaginile au creat mare vâlvă pe internet.

Loredana Groza a făcut din nou senzație pe internet, acolo unde a postat ma multe fotografii din vacanța în Emiratele Arabe, în care apare în costum de baie, etalându-și trupul cu forme mai mult decât apetisante în diverse ipostaze.

Artista a pozat astfel încât să-și oună cât mai bine în evidență aruurile fizice.

Loredana Groza, apariție de infarct în vacanță. Reacții după reacții din partea internauților

Fotografiile publcate de Loredana Groza au stârnit interesul celor care îi urmăresc actvitatea în mediul online.

”O sa vedem peste 5 ani filme cu ea prin Dubai”, ”Loredana, mai ai timp să îți rev ii, te-ai pierdut pe drum”, ”Madonna”, ”Cea mai frumoasă regină”, ”Ești splendidă”, ”Ești peniblă”, ”Săraca”, ”cea mai tare”, ”Bravo, ești o divă”, ”Super”, ”Păcat de vocea ta. Ai o vârstă, respect-o!”, ”Ce minune, Lori! În tinerețe erau tare urâțică, cu trecerea anilor ai ajuns sa arăți la 50 de ani mult mai bine decât multe fete tinerele, de 20. Și asta fără operații estetice, ai reușit să ți schimbi fizionomia doar prin antrenament la sala. Felicitări!(se simte gluma, nu?)”, ”Dă-ți cu reveneală! Ai cam sărit calul! Schimbarea aceasta radicală nu te favorizează! Ești obsedată de propria-ți persoană! Dacă te respecți ,intimitatea nu o expui în public oricine ai fi, oricât de bine ai arata si orice vârstă ai avea! In halul acesta nu mai stârnești curiozitate…..Merită să îți strici reputația?”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, detalii din viața sentimentală

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Vedeta a mărturisit că s-a sărutat prima oară la vârsta de 16 ani, cu un bărbat mai mare ca ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit că i-a fost imposibil să vorbească despre viața ei amoroasă cu părinții săi.

„Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvălui Loredana Groza Andreei Esca într-o intervenție la o emisiune de radio, potrivit revistei Unica.

citește și...