FOTO. Loredana Groza, mai sexy ca niciodată. Diva a pozat în cea mai mulată bluză: ”Te rog, iartă-mă!”

12.12.2021, 18:29
FOTO. Loredana Groza, mai sexy ca niciodată. Diva a pozat în cea mai mulată bluză: ”Te rog, iartă-mă!”

Loredana Groza încinge din nou rețelele de socializare. În preajma sărbătorilor de iarnă, vedeta nu pierde ocazia de a intra în rolul ajutorului lui Moș Crăciun și a început să împodobească bradul într-o ținută extrem de sexy.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista și-a expus din nou decolteul, în timp ce arată fanilor că își împodobește bradul.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni roșii, o bluză extrem de mulată de culoare albă și cu codițe împletite, Loredana Groza știe să se pună în valoare.

Loredana Groza împodobește bradul

 

Mai mult, artista a scăpat un glob de Crăciun pe jos, iar ulterior și-a cerut scuze: ”Moș Crăciun, te rog, iartă-mă!”

În urmă cu o săptămână, Loredana Groza a realizat un pictorial care nu este deloc unul cuminte. Artista s-a fotografiat purtând o pereche de cizme, un sutien și un dres tip plasă.

 

 

 

 

Loredana Groza: ”Dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine”

Loredana Groza a vorbit în 2019 despre valul de critici pe care îl stârnesc aparițiile sale.

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu acordat PROTV.RO.

 

Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții chirurgicale, diva neagă și spune că nu este adevărat.

„Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” a declarat Loredana pentru Antena Stars

citește și...