Lora și-a rupt piciorul. Ce a declarat vedeta

14.05.2021, 12:51
Lora și-a rupt piciorul. Ce a declarat vedeta
Lora și-a rupt piciorul. Ce a declarat vedeta

Cântăreața Lora a avut parte de un incident neplăcut la sală. Acesta și-a rupt piciorul.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care o moderează alături de Cove la postul de televiziune pro TV, Lora a apărut cu piciorul în orteză. Cântăreața a avut parte de un incident nefericit la sala de sport, iar acum e nevoită să stea cu piciorul imobilizat timp de câteva săptămâni.


“După emisiune am avut de filmat ceva drăguț, un antrenament MMA cu Mihai, fiul cu Smărăndescu. Cum eram așa tensionată… mi-am zis: “ce idee bună! De când nu am mai dat și eu pumn. Și la antrenament, la încălzire, am lovit în sacii ăia de box. Am dat cu laba piciorului într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în sac, dar în margine, și am dat foarte tare. Am zis: “Au” și am continuat. Apoi am dat și în Mihai și în perne și am alergat și m-am trântit. Am făcut toatea astea și după ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală, s-a dus adrenalina și au început durerile. Am mers la spital. Am făcut o radiografie și iată fisură. Să sperăm că dacă sunt cuminte nu o să fie nevoie de operație”, a explicat Lora.

Cum se înțelege Cove cu Lora, partenera lui de preezentare de la ”Vorbește lumea”

Cove a făcut dezvăluiri despre cum se înțelege cu Lora, partenera sa de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

Cove a explicat care este relația sa cu Lora, cea alături de care moderează în prezent emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună”, a spus Cove.

citește și...