Lora se destăinuie. ”Am muncit mult ca să ajung unde sunt astăzi”

05.06.2021, 15:35
Lora se destăinuie. ”Am muncit mult ca să ajung unde sunt astăzi”
Lora se destăinuie. ”Am muncit mult ca să ajung unde sunt astăzi”

Cântăreața Lora a făcut mărturisiri despre viața și cariera sa.

Lora este o cântăreață de succes, dar și prezentatoare de televiziune, aceasta înlocuind-o la Pro TV pe Adela Popescu. În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. Lora a vorbit despre cariera sa în cadrul unui interviu.  ”Am muncit mult ca să ajung unde sunt astăzi, am lucrat pentru fiecare vis pe care l-am avut şi nu mi-am pierdut niciodată concentrarea. Am învăţat din fiecare experienţă şi am făcut tot ce a ţinut de mine să nu repet vreo greşeală”, a declarat Lora pentru okmagazine.ro.

Despre Cove, partenerul ei de prezentare de la ”Vorbește lumea”, Lora a spus: ”Eu şi Cove am lucrat foarte bine şi prima dată când am prezentat împreună. Acum, la revenire, a contat foarte mult că îl ştiam şi eram sigură că ne vom înţelege la fel de bine. Evident că în pauze râdem şi ne simţim bine, ne menţinem energia pentru cele două ore şi jumătate de live. Momente amuzante sunt multe: râsete alături de cei de pe set sau chiar împreună cu invitaţii. Oricum, fiţi pe fază pe conturile mele de social media, în general postez destul de des din culise”.


Ce a declarat Lora despre iubitul ei, Ionuț Ghenu

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

”Noi avem o relaţie consolidată de-a lungul anilor. Ionuţ nu este doar logodnicul meu, este şi prietenul meu cel mai bun, omul care ştie tot ce se întâmplă cu mine şi care îmi este întotdeauna aproape. Da, a fost un an atipic, dar pentru noi a fost bine. Am avut timp să fim acasă, să ne bucurăm de-un serial fără graba unui concert sau fără agitaţia unei filmări”, a spus artista în același interviu.

Lora a vorbit și despre căsătoie: ”Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”.

citește și...