Lora a trecut prin momente neplăcute după vaccinare. ”Migrene, febră, amețeli, mă ustura carnea”

22.03.2021, 10:31
Lora a trecut prin momente neplăcute după vaccinare. ”Migrene, febră, amețeli, mă ustura carnea”
Lora a trecut prin momente neplăcute după vaccinare. ”Migrene, febră, amețeli, mă ustura carnea”

Cântăreața Lora a trecut prin momente neplăcute după ce a făcut rapelul.

Lora a făcut vaccinul anti-COVID în luna februarie. Acum câteva zile, vedeta a mers pentru a face rapelul. Acesta a mărturisit că după rapel a trecut prin momente extrem de neplăcute. Lora s-a confruntat cu o serie de reacţii adverse după vaccinare.

„Marți am avut eu rapelul. Mi-am făcut rapelul la vaccinul Moderna, în etapa a doua de vaccinare, unde intră și media, radio, tv, curierii, asta ca să nu avem discuții că de ce m-am vaccinat eu acum. Dacă prima dată am filmat, acum m-a recunoscut o doamnă și am făcut și o poză, a fost foarte frumos. Eu fericită, am plecat mult mai liniștită față de prima dată când m-am vaccinat și eram super-panicată. Am ajuns acasă și prima dată mi-a dat cu somn, dar nu știam dacă era pentru că m-am eliberat de adrenalina aia. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie, super, dar tot așa, nu am avut chef să fac live. Și am făcut live-ul ăla din mașină. În timpul emisiunii, bă mă ia așa o chestie, nu știu cum să vă explic. Ca și cum te bântuie cineva. Ideea este că până la sfârșitul emisiunii m-am ținut foarte tare, chiar am crezut că pot să duc emisiunea până la capăt. Eram de asta cu o stare de leșin și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și direct pe canapea, somn. M-am trezit seara pe la 9: migrene, febră, amețeli, mă ustura carnea și gravitația era… ori 1000. Dacă voiam să mă ridic simțeam că îmi cade capul”, le-a explicat Lora celor care o urmăresc în mediul online, potrivit spynews.ro. ”Eu v-am spus vouă sincer. Puteam să spun că am avut ușoare amețeli, că am fost sfătuită să stau după rapel acasă. Nu! Am avut niste simptome, au durat puțin. Nu am luat niciun fel de medicament nici pentru durerea de cap, nici pentru febră. Am băut ceai. Voi intra pe site ca să trec aceste efecte. Este absolut normal să există efecte”, a adăugat ea.

897.115 de cazuri de coronavirus în România

În România au fost raportate, duminică, alte 4.267 de cazuri de infectare cu COVID-19. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 897.115. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 76 de decese. Până astăzi, 22.208 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, precizează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.897. Dintre acestea, 1.334 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.486.880 de teste RT-PCR și 501.385 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 62.484 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.467 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 54.352 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 116 persoane.

 

citește și...