Lora s-a vaccinat împotriva COVID: ”Am făcut eforturi”

17.02.2021, 12:18
Lora s-a vaccinat împotriva COVID: ”Am făcut eforturi”
Lora s-a vaccinat împotriva COVID: ”Am făcut eforturi”

Cântăreața Lora s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Artista le-a arătat imagini de la vaccinare fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Lora s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta s-a filmat în timp ce se afla la medic pentru adminsitrarea doizei de vaccin.

„Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… că nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a spus Lora, potrivit wowbiz.ro.

Lora, prezentatoare la emisiunea ”Vorbește lumea”

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

„La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția a ceea ce credeam eu că va fi prima jumătate a anului 2021. Eu și Ionuț aveam planificat să petrecem cel puțin șase luni în Bali, locul care ne-a fost a doua casă, pentru 5 luni, când a început pandemia. Acolo am creat legături puternice cu localnicii. Este locul în care am promis că ne vom întoarce și care ne-a fost atât de benefic din numeroase puncte de vedere. Iată că acest telefon care a venit ca o mare surpriză și care m-a bucurat… ne-a dat planurile peste cap! Sunt sigură că am ales foarte bine pentru că am avut o chimie extraordinară cu echipa acestei emisiuni, încă de la prima experiență și mă bucur că s-au gândit, din nou, la mine”, a declarat Lora pentru tvmania.ro.

 

citește și...