Mama lui Augustin Viziru a ajuns la spital, cu COVID-19

19.03.2021, 10:28
Mama lui Augustin Viziru a ajuns la spital, cu COVID-19
Mama lui Augustin Viziru a ajuns la spital, cu COVID-19

Augustin Viziru a anunțat că mama sa a ajuns la spital. Aceasta este infectată cu COVID-19.

Augustin Viziru a fost invitat la emisiunea ”Exclusiv VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la Prima TV, unde a declarat că a internat-o pe mama sa, care are coronavirus.

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Știu că mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a explicat Augustin Viziru, potrivit click.ro.

Ce spunea mama lui Augustin Viziru după ce acesta a devenit tătic

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie.

Mama lui Augustin Viziru a fost invitată în urmă cu ceva timp  la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a explicat cât de mult s-a schimbat actorul de când a devenit tătic. ”Nu mă așteptam să fie atât de ”tătos”, să zic așa, cu asta mică. E mult schimbat. Nu mai e nebunaticu’ Augustin care era înainte. Acum e omul așezat la casa lui care are o prioritate maximă – fetița. Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță, plus că stau la discuții foarte mult timp. Cum îl vede începe și râde”, a declarat Irina Viziru, mama lui Augustin Viziru.

Aceasta a dezvăluit și cum se descurcă iubita lui Augustin Viziru ca mămică. Mama lui Augustin Viziru a avut numai cuvinte de laudă la adresa ”nurorii” sale, explicând că aceasta este total dedicată creșterii micuței. ”Mama se implică aproape sută la sută, este o mamă model, după părerea mea. Eu așa… printre picături. Când are nevoie, mă solicită”, a mai declarat Irina Viziru.

citește și...