Liviu Vârciu a pățit-o de la cel mai bun prieten. ”Vine ăsta și mă întreabă dacă mai am vreo treabă cu ea”

15.10.2020, 11:47
Liviu Vârciu a pățit-o de la cel mai bun prieten. ”Vine ăsta și mă întreabă dacă mai am vreo treabă cu ea”
Liviu Vârciu a pățit-o de la cel mai bun prieten. ”Vine ăsta și mă întreabpă dacă mai am vreo treabă cu ea”

Liviu Vârciu a povestit cum bunul său prieten, Pepe, s-au luptat pentru aceeași femeie.

Liviu Vârciu a explicat cum, în urmă cu 20 de ani, el s-a despărțit de o iubită, iar Pepe și-a făcut apariția alături de ea la ziua lui de naștere.

„În ’99, eu eram ditamai celebru. Ăsta cânta cu Latin Express. Eu aveam bodyguard că dădea bine. Aveam 19 ani. Stăteam la restaurant, mă sună Pepe.

Mă întreabă dacă poate să vină. Eu am avut o relație cu o fată, am iubit-o, dar m-am certat cu patru zile înainte cu ea.

Vine ăsta și mă întreabă dacă mai am vreo treabă cu ea. Îi zic că nu. Iar la câteva zile după vine cu ea de mână la ziua mea de naștere. Păi așa se face?”, a dezvăluit Liviu Vârciu, potrivit spynews.ro.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Pepe e însurat cu Raluca

Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu. Actuala sa parteneră de viață a făcut dezvăluiri din relația lor și a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…”, a spus ea.

”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a mărturisit Raluca într-0un interviu recent.

citește și...