Livian și Philip de la ‘Puterea dragostei’, în conflict după ieșirea din casă. Cei doi tineri s-ar fi bătut în plină stradă

04.08.2020, 14:57
Livian și Philip de la 'Puterea dragostei', în conflict după ieșirea din casă. Cei doi tineri s-ar fi bătut în plină stradă
Livian și Philip de la 'Puterea dragostei', în conflict după ieșirea din casă. Cei doi tineri s-ar fi bătut în plină stradă

Sezonul doi de la ‘Puterea dragostei’ s-a terminat în urmă cu aproape două săptămâni, iar marii câștigători au fost Bianca Comănici și Livian. Cei doi au luat fiecare câte 10.000 de euro. În marea finală, Bianca și Livian au concurat cu Berna și Philip.

După ce emisiunea a ajuns la final și concurenții au putut părăsi casa ‘Puterea dragostei’ din Turcia, multe prietenii s-au terminat brusc. Este și cazul lui Livian cu Philip.

În timpul competiției, cei doi tineri s-au înțeles foarte bine, însă după ce Livian a câștigat marele premiu, relația dintre ei s-a răcit. În plus, aceștia ar fi avut o altercație, zilele trecute, în București.

Livian și Philip de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat?

Livian și Philip s-ar fi bătut, iar apropiații au fost cei care i-au despărțit, scrie Wowbiz.

Vloggerul Denis Petcu a fost cel care a dezvăluit primul că foștii concurenți de la ‘Puterea dragostei’ s-au luat la bătaie. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că Berna, iubita lui Philip, nu o mai suportă pe Bianca, partenera lui Livian. În plus, Philip a aruncat bomba, afirmând că Livian a agresat-o fizic pe Bianca Comănici.

E o situație pe care eu am aflat-o aseară. M-a sunat cineva din anturajul lui Philip, nu spun cine, probabil că nu sunt atât de buni prieteni dar s-au nimerit să umble unul cu altul, în fine… M-a sunat și mi-a spus că Livian cu Philip s-ar fi bătut. S-au întâlnit întâmplător și știți că în ultima perioadă Philip l-a atacat enorm de mult pe Livian și pe Bianca, de când s-a aflat că au câștigat. S-a întâmplat o ruptură între ei, o răutate, deja sunt dușmănii mari acolo. Philip l-a acuzat pe Livian că a bătut-o pe Bianca, a spus că are filmări cu el. Berna, la fel, a atacat-o pe Bianca, a spus că îi pare rău că a susținut-o pe Bianca în finală. 

Ei au fost prieteni atâtea luni… oarecum prieteni, pentru că după cum se vede n-ai cum să te bați și n-ai cum să vii cu acuzații de genul că ar fi bătut-o… Nu cred că Livian ar fi sărit la bătaie… La Philip mă aștept, că este o fire mai vulcanică, el n-are vorbele la el, direct așa… Cred că Livian îl ignoră pe Philip iar Philip se atacă pe faza asta. S-au întâlnit într-o zonă din București, au avut o discuție mai aprinsă și Philip, care e mai vulcanic și din câte am înțeles a făcut și lupte, ar fi sărit la bătaie la Livian… Nu știu dacă Livian a dat sau nu, cert e că lumea a sărit și i-a despărțit’, a precizat vloggerul Denis Petcu pe Youtube.

Livian, acuzat că și-a plătit voturile în finală

După terminarea celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, în culise, spiritele s-au încins între concurenții care s-au calificat în marea finală a show-ului matrimonial. Livian a fost acuzat că a dat bani pentru a ieși marele învingător.

Berna și Philip, singurul cuplu care s-a calificat în finala ‘Puterea dragostei’, au oferit detalii incendiare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finală.

‘Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret’, a declarat blonda, scrie Wowbiz.

citește și...