Război imens după finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2. Livian îi ia apărarea Biancăi, după ce Simina a făcut acuzații dure la adresa ei

27.07.2020, 14:32
Război imens după finala 'Puterea dragostei', sezonul 2. Livian îi ia apărarea Biancăi, după ce Simina a făcut acuzații dure la adresa ei
Război imens după finala 'Puterea dragostei', sezonul 2. Livian îi ia apărarea Biancăi, după ce Simina a făcut acuzații dure la adresa ei

Război imens după finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Livian a luat foc, după ce a văzut că Simina Loica, fosta concurentă a emisiunii, a făcut-o praf pe Bianca Comănici.

Deși nu mai formează un cuplu cu bruneta, se pare că fiul lui Nelson Mondialu încă are sentimente puternice pentru fosta lui iubită.

Livian și Bianca au câștigat, duminică seară (26 iulie), marele premiu ‘Puterea dragostei’. La scurt timp după finală, Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, a criticat-o dur pe Bianca, despre care a afirmat că nu merita să câștige pentru a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’.

Livian și Bianca, câștigătorii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

‘Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a spus Simina Loica.

Și-a apărat fosta parteneră din emisiune

Enervat de comentariile acide ale Siminei, Livian a sărit în apărarea Biancăi și a ținut să îi transmită un mesaj șocant soției lui Alex Zănoagă. Livian a precizat că nu vrea să îi pronunțe numele pentru a-i nu da valoare.

‘Am încercat să nu mă bag, dar când situația devine penibilă, iar tu ești într-o situație extrem de penibilă, dar arăți cu degetul pe cineva care, în momentul de față este picătură din izvorul fericirii mele… Cum poți tu ca femeie să faci așa ceva? Fosta iubită a lui Jador, doamna ce e din același oraș cu mine.

Cum poți tu să blamezi o fată, o fata care e curată, nu umblă cu doi bărbați, nu joacă la două capete. Cum poți tu să o blamezi când, auzi ce se vorbește, tu, având o relație, umbli cu alt băiat având în burtă copilul altuia. Pe mine situațiile astea mă deranjează, când tu ai o pată extrem de mare pe tine, dar vrei să te scuturi și să dai câțiva stropi și pe alte persoane’, a spus Livian pentru kfetele.ro.

citește și...