Cine sunt finaliștii de la ‘Puterea dragostei’! Andreea Mantea a făcut dezvăluiri și despre marii câștigători

26.07.2020, 12:18
Cine sunt finaliștii de la 'Puterea dragostei'! Andreea Mantea a făcut dezvăluiri și despre marii câștigători
Cine sunt finaliștii de la 'Puterea dragostei'! Andreea Mantea a făcut dezvăluiri și despre marii câștigători

Sâmbătă, 25 iulie, a avut loc nominalizarea concurenților de la ‘Puterea dragostei’ pentru marea finală care va avea loc astăzi, 26 iulie. Patru finaliști se luptă pentru marele premiu de 10.000 de euro, iar telespectatorii show-ului de la Kanal D abia așteaptă să vadă cine va pleca acasă cu banii.

Premiul pus în joc la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, este de 10.000 de euro, așa cum s-a întâmplat și la prima ediție. În primul sezon, marii câștigători au fost Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Cei doi nu formau un cuplu și au primit fiecare câte 10.000 de euro.

Patru concurenți au intrat în finala ‘Puterea dragostei’

În marea finală de astăzi au intrat patru concurenți: Livian, Ella, Philip și Bernadett. Cu toții au fost votați de publicul reality show-ului matrimonial difuzat la Kanal D.

Berna și Philip sunt singurii care au ajuns în finală ca un cuplu. Mai mult de atât, Philip a cerut-o de soție pe blondină într-un cadru romantic.

Toți concurenții show-ului ‘Puterea dragostei’ au stat un an în casa din Turcia, locul unde s-a filmat întregul sezon 2.

Fosta concurentă a show-ului, Mary, a dezvăluit cine vor fi câștigătorii celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’.

‘Ella si Livian vor fi castigatorii. Asa cred eu, asa simt. Sunt cei mai iubiti de public si merita‘, a spus Mary, conform celor de la România TV.

Andreea Mantea a plâns înainte de finala ‘Puterea dragostei’

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a avut parte de clipe emoționante înainte de terminarea celui de-al doilea sezon. Vedeta a fost întâmpinată cu multă căldură de tinerii concurenți, încât a izbucnit în lacrimi.

‘M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept. Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați.

A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare. Cătă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca… și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe’, a spus Andreea Mantea, printre lacrimi.

În plus, vedeta a făcut destăinuiri emoționante despre câștigătorii ‘Puterea dragostei’.

‘Unii urcă mai multe trepte, alții mai puține. Știu că nu este corect, față de ceilalți, dar este o competiție frumoasă. Chiar dacă numai doi dintre voi vor fi câștigătorii acestui sezon, mai exact premiații, din punctul meu de vedere toți sunteți câștigătorii pentru că ați ajuns până aici. A fost o competiție. Felicitări!’, a mai spus bruneta.

 

 

 

citește și...