Livian de la ‘Puterea dragostei’, imagini incendiare cu noua iubită! Cine este tânăra care i-a sucit mințile după separarea de Bianca Comănici

09.09.2020, 11:31
Livian de la 'Puterea dragostei', imagini incendiare cu noua iubită! Cine este tânăra care i-a sucit mințile după separarea de Bianca Comănici
Livian de la 'Puterea dragostei', imagini incendiare cu noua iubită! Cine este tânăra care i-a sucit mințile după separarea de Bianca Comănici

Livian, câștigătorul sezonului 2 ‘Puterea dragostei’, și noua lui iubită, Florentina, nu se mai ascund! Cei doi au confirmat că trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar imaginile postate de brunetă pe Instagram demonstrează acest lucru.

Cu toate că Livian, fostul iubit al Biancăi Comănici, a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, tânărul a fost dat de gol chiar de actuala lui parteneră.

Florentina, iubita fiului lui Nelson Mondialul, a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini de senzație în care apare alături de Livian, sărutându-se pasional. Apropiații lui Livian au mărturisit că tânăra l-a ajutat să treacă peste despărțirea de Bianca Comănici, iar în prezent, cei doi formează un cuplu de excepție.

‘Odata cu tine si fericirea’, a scris Florentina în dreptul imaginilor cu Livian.

Bianca Comănici, dispusă să îl ierte pe Livian

Cu toate că Livian s-a afișat alături de noua lui iubită, Bianca Comăici a mărturisit recent că încă are sentimente pentru fostul ei partener.

Invitată în platoul Wowbiz, bruneta a spus că încă îl iubește pe Livian și a ținut să îi transmită acestuia un mesaj emoționant.

“În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta. A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine. Atât.”, a dezvăluit Bianca într-un live la wowbiz.ro.

Livian a părăsit-o pe Bianca

Fiul lui Nelson Mondialul a declarat că nu își mai dorește să continue relația cu bruneta, pentru că era rece și distantă. Atitudinea Biancăi Comănici l-a făcut pe tânăr să se îndepărteze de ea.

‘Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe. Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva’, spunea Livian.

În competiția de la Kanal D, Livian a fost cel care a respins-o în repetate rânduri pe Bianca de fiecare dată când aceasta încerca să se apropie de el sau să îl sărute.

‘Am așteptat să ofere el, și apoi să ofer și eu. La București, nu am mai putut să mă apropii pentru că așa mă obișnuise el. Am preferat să îmi fac treburile. Sunt conștientă că am picat testul. Simt că s-a terminat totul. Eu simt că nu mai vrea el. De asta nu vreau să mai lupt’, a mai spus Bianca.

citește și...