Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă bruneta

17.08.2020, 12:31
Bianca de la 'Puterea dragostei' a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă bruneta
Bianca de la 'Puterea dragostei' a ajuns de urgență la spital

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii ‘Puterea dragostei’, și-a îngrijorat fanii. Bruneta a ajuns de urgență la spital, cu fața umflată.

Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a povestit că a avut ceva probleme în ultima perioadă. Pe canalul său de Youtube, aceasta a oferit detalii despre vizita la medic și ce are de gând să facă pe viitor. Bianca Comănici a precizat că a ajuns pe mâna medicului dentist, fiindcă avea fața umflată. În plus, ea s-a hotărât să își pună fațete dentare.

Bianca de la ‘Puterea dragostei’, de urgență la spital

‘Nu am apucat să mănânc prea mult. Sunt amețită de cap. Am anestezie acum la gură, de aia nici nu prea pot să vorbesc. Partea asta nici nu pot să o ridic, pentru că este amorțită.

Să vă arăt ce mi-am cumpărat eu. Am fost la farmacie, pentru că știți că am fost la dentist. Pentru că am probleme cu gingiile, pentru fațete am nevoie de retușuri, nu mă pricep eu, o să îl lăsăm pe domnul doctor să explice, dumnealui știe cel mai bine.

Mi s-a recomandat să mă dau cu ulei și să folosesc o periuță cât mai soft, sper să fie ok’, a declarat Bianca Comănici în vlogul său.

S-a despărțit de Livian

Bianca și Livian, câștigătorii celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, au decis să se despartă definitiv. Fiul lui Nelson Mondialu a detaliat care a fost adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre ei.

‘Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză.

Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut’, a declarat Livian pe rețelele de socializare.

citește și...