Bianca Comănici, atac dur la adresa noii iubite a lui Livian Pop. ‘Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi’

06.09.2020, 23:59
Bianca Comănici, atac dur la adresa noii iubite a lui Livian Pop. 'Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi'
Bianca Comănici, atac dur la adresa noii iubite a lui Livian Pop. 'Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi'

Bianca Comănici și Livian Pop s-au despărțit de câteva săptămâni, însă câștigătoarea celor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’ nu contenește să îl atace pe fostu ei partener.

Cu toate că fanii emisiunii de la Kanal D sperau ca cei doi să se împace, relația lor a ajuns la final. Bianca Comănici a preferat să se mute în chirie la București, iar Livian s-a întors acasă la Cluj.

Livian are o iubită

Mai mult de atât, se pare că fiul lui Nelson Mondialul are o nouă iubită și are de gând să se mute cu ea în garsoniera pe care tatăl lui o amenajează în acest moment pentru cei doi.

Cea mai afectată este Bianca, care a suferit enorm după despărțirea de Livian. Recent, bruneta a postat un mesaj dur pe Instagram pentru actuala iubită a lui Livian.

‘Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi’, semn că mai există sentimente între ea și fostul său partener.

Livian a părăsit-o pe Bianca

Fiul lui Nelson Mondialul a declarat că nu își mai dorește să continue relația cu bruneta, pentru că era rece și distantă. Atitudinea Biancăi Comănici l-a făcut pe tânăr să se îndepărteze de ea.

‘Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe. Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva’, spunea Livian.

În competiția de la Kanal D, Livian a fost cel care a respins-o în repetate rânduri pe Bianca de fiecare dată când aceasta încerca să se apropie de el sau să îl sărute.

‘Am așteptat să ofere el, și apoi să ofer și eu. La București, nu am mai putut să mă apropii pentru că așa mă obișnuise el. Am preferat să îmi fac treburile. Sunt conștientă că am picat testul. Simt că s-a terminat totul. Eu simt că nu mai vrea el. De asta nu vreau să mai lupt’, a mai spus Bianca.

citește și...