Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’: ‘Tot la filme pentru adulți va ajunge’

27.07.2020, 13:16
Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul 'Puterea dragostei': 'Tot la filme pentru adulți va ajunge'
Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul 'Puterea dragostei': 'Tot la filme pentru adulți va ajunge'

Duminică, 26 iulie, a avut loc finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Bianca și Livian au reușit să pună mâna pe marele trofeu și au plecat acasă cu câte un cec de 10.000 de euro. Bianca Comănici a câștigat pentru a doua oară show-ul matrimonial de la Kanal D.

‘Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals. Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut’, a declarat Livian după ce a aflat că a fost votat de telespectatori.

Bianca Comănici și Livian, marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’

Și Bianca Comănici a făcut primele declarații după ce a pus mâna iar pe marele trofeu.

‘Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.r. Berna)’, a spus bruneta, la Kanal D.

După ce sezonul doi a ajuns la final, o fostă concurentă de la ‘Puterea dragostei’, Simina Loica, i-a transmis un mesaj dur Biancăi. În vreme ce unii concurenți au felicitat-o pe brunetă, alții au făcut-o praf.

Bianca Comănici a făcut videochat

Simina Loica nu a putut uita trecutul tumultuos al Biancăi și a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În urmă cu câteva luni, casa ‘Puterea dragostei’ a fost zdruncinată din temelii, după ce s-a aflat că Bianca Comănici a făcut videochat.

Fosta concurentă a emisiunii, Simina, a precizat că Bianca va reveni la vechile ei obiceiuri și nu înțelege de ce Livian a acceptat-o așa.

‘Prea  jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a scris Simina Loica pe Instagram.

 

citește și...