VIDEO / Livian de la ‘Puterea dragostei’ a cunoscut-o pe mama Biancăi Comănici! Ce reacție a avut femeia când l-a văzut pe tânăr

03.08.2020, 12:45
VIDEO / Livian de la 'Puterea dragostei' a cunoscut-o pe mama Biancăi Comănici! Ce reacție a avut femeia când l-a văzut pe tânăr

Livian, câștigătorul de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, a cunoscut-o pe mama Biancăi Comănici, favorita în rândul fetelor din casa ‘Puterea dragostei’.

Familia tinerei a venit la București pentru a-l cunoaște pe fiul lui Nelson Mondialu, iubitul Biancăi. Mama Biancăi nu a venit singură, ci însoțită de sora ei și fiica cea mică.

Întâlnirea dintre cei doi a fost filmată de Bianca, câștigătoarea sezonului 1 și 2 de la ‘Puterea dragostei’. Din video-ul postat de aceasta pe Youtube se vede că mama brunetei s-a arătat încântată de viitorul ei ginere, Livian.

Ce a spus mama Biancăi Comănici

Bianca: Deși trebuie să mă văd cu mama, am niște emoții.Haideți să vă vedeți ginerele!

Livian: Săru-mâna. E emoționată.

Mama Biancăi: E mai frumos în realitate.

Bianca: Ți-am zis?

Livian: Cum sunteți?

Mama Biancăi: Foarte bine. Super.

Livian și Bianca, câștigătorii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’: ‘Tot la filme pentru adulți va ajunge’

Livian și Bianca au câștigat, duminică seară (26 iulie), marele premiu ‘Puterea dragostei’. La scurt timp după finală, Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, a criticat-o dur pe Bianca, despre care a afirmat că nu merita să câștige pentru a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’.

După terminarea celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, în culise, spiritele s-au încins între concurenții care s-au calificat în marea finală a show-ului matrimonial. Livian a fost acuzat că a dat bani pentru a ieși marele învingător.

Berna și Philip, singurul cuplu care s-a calificat în finala ‘Puterea dragostei’, au oferit detalii incendiare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finală.

‘Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret’, a declarat blonda, scrie Wowbiz.

citește și...