Livian, dezvăluire-bombă după ce a câștigat ‘Puterea dragostei’, sezonul! Ce s-a întâmplat cu inelul pe care îl cumpărase pentru Bianca

28.07.2020, 17:16
Livian, dezvăluire-bombă după ce a câștigat 'Puterea dragostei', sezonul! Ce s-a întâmplat cu inelul pe care îl cumpărase pentru Bianca
Livian, dezvăluire-bombă după ce a câștigat 'Puterea dragostei', sezonul! Ce s-a întâmplat cu inelul pe care îl cumpărase pentru Bianca

După ce a câștigat sezonul 2 ‘Puterea dragostei’, Livian a făcut o dezvăluire-bombă! Fostul concurent al emisiunii de la Kanal a făcut declarații uluitoare despre relația cu Bianca Comănici. Se pare că tânărul i-a cumpărat inelul și a fost pe punctul de a o cere de soție, în urmă cu câteva luni.

În momentul de față, Livian și Bianca, câștigătorii ‘Puterea dragostei’, s-au împăcat, ba chiar locuiesc împreună în apartamentul brunetei din Capitală.

I-a cumpărat inel Biancăi

După ce s-a terminat emisiunea, cei doi și-au dat seama că încă mai au sentimente și au decis să își mai dea o șansă. De asemenea, Livian a declarat că i-a cumpărat un inel Biancăi în competiție, însă tensiunile dintre ei l-au făcut să dea înapoi și să arunce bijuteria.

‘Am vrut să fac chestia asta în decembrie, dar apoi am avut câteva discuții și am aruncat inelul. Îi luasem inel, dar am zis că nu a fost să fie. Nici nu mai știu de ce ne-am certat, orgolii’, a declarat Livian de la ‘Puterea dragostei’ pentru Wowbiz.

Livian și Bianca, câștigătorii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

Bianca și Livian de la ‘Puterea dragostei’ au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați și ce planuri de viitor au

Livian și Bianca au câștigat, duminică seară (26 iulie), marele premiu ‘Puterea dragostei’. La scurt timp după finală, Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, a criticat-o dur pe Bianca, despre care a afirmat că nu merita să câștige pentru a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’.

Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a spus Simina Loica, pe Instagram.

 

citește și...