Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față la tv după ce s-au despărțit! Cum a reacționat prezentatorul când a văzut-o

17.07.2020, 14:30
Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față la tv după ce s-au despărțit! Cum a reacționat prezentatorul când a văzut-o

Vineri dimineață, 17 iulie, Lidia Buble a fost invitată la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, unde și-a prezentat noua piesă ‘Cu ochii ăia verzi’.

Aceasta a fost și prima apariție a solistei după ce s-a despărțit de prezentatorul emisiunii matinale, Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au reîntâlnit

În urmă cu două luni, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună punct relației de cinci ani. Acum, cei doi foști amorezi au stat pentru prima dată față în față la tv.

Intimidat probabil de prezența fostei sale partenere, Răzvan Simion l-a lăsat pe colegul lui, Dani Oțil, să stea de vorbă cu Lidia Buble.

În timp ce blondina răspundea întrebărilor incomode ale lui Dani Oțil, Răzvan Simion o privea de la distanță pe Lidia, semn că sentimentele dintre ei încă nu s-au stins.

‘Din cauza ta uit! Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta’, i-a zis Lidia lui Dani Oțil, moment în care Răzvan Simion a început să râdă.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

‘Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept’, scria prezentatorul în mediul online.

citește și...