Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față la două luni după ce s-au despărțit. ”A fost un moment ciudat pentru toată lumea”

05.07.2020, 09:44
Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față la două luni după ce s-au despărțit. ”A fost un moment ciudat pentru toată lumea”
Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față la două luni după ce s-au despărțit. ”A fost un moment ciudat pentru toată lumea”

Cântăreața Lidia Buble și fostul ei iubit, prezentatoul de televiziue Răzvan Simion, s-au întâlnit la două luni de la separare.

Cei doi au dat nas în nas la filmările videoclipului Lidiei Buble.

Săptămâna trecută au avut loc și filmările videoclipului celei mai noi piese a artistei, acolo und și-a făcut apariția și Răzvan Simion, care este implicat în proiectele cântăreței.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse din apropierea Lidie Buble pentru playtech.ro.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion este din nou singur după separarea de Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online.

citește și...