Noi detalii despre separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion. ”Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor”

10.07.2020, 13:41
Noi detalii despre separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion. ”Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor”
Noi detalii despre separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion. ”Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor”

Ies la iveală tot felul de detalii legate de despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion. Unul dintre acestea ar fi legat de religia cântăreței.

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl ei este pastor. Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la separarea artistei de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion ar fi fos religia acesteia.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au dezvăluit surse in anturajul Lidiei Buble pentru playtech.ro.

S-au întâlnit la două luni de la separare

Cântăreața Lidia Buble și fostul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, s-au întâlnit la două luni de la separare. Cei doi au dat nas în nas la filmările videoclipului Lidiei Buble.

Săptămâna trecută au avut loc și filmările videoclipului celei mai noi piese a artistei, acolo und și-a făcut apariția și Răzvan Simion, care este implicat în proiectele cântăreței.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse din apropierea Lidie Buble.

citește și...