VIDEO / Lidia Buble și Cornel Ilie, la matinalul de la Antena 1. Reacția năucitoare a lui Răzvan Simion

01.10.2020, 14:54
VIDEO / Lidia Buble și Cornel Ilie, la matinalul de la Antena 1. Reacția năucitoare a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a avut o reacție cu totul neașteptată în momentul în care Lidia Buble, fosta lui iubită,, și Cornel Ilie, și-au prezentat noul videoclip la matinalul de la Antena 1.

Lidia Buble  s-a fotografiat în brațele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Chiar dacă cei doi artiști se aflau la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”, imediat au apărut speculațiile din partea internauților cum că între cei ei ar fi o relație mai mult decât profesională.  Asta cu atât mai mult cu cât, asemenea Lidiei Buble, și Cornel Ilie este singur, acesta divorțând de soția sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după o relație de cinci ani.

Invitați în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 pentru a-și promova noua piesă, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au lovit de o reacție năucitoare a lui Răzvan Simion.

În videoclip, Lidia Buble și Cornel Ilie au jucat roluriile unor îndrăgostiți pasionali, lucru pe care fostul partener al cântăreței nu l-a putut suporta, dacă ne luăm după faptul că a părăsit platoul emisiunii, potrivit antenastars.ro.

Interviul a fost luat de Dani Oțil, pentru că fostul iubit al Lidiei Buble a decuis să se retragă din fața camerelor de filmat.

„Nu te-am mai vazut de mult timp”, i-a spus Dani Oțil Lidiei Buble, făcând referire la faptul că aceasta nu mai locuiește cu Răzvan Simion.

Răspunsul vedetei a venit imediat: “Păi dacă nu mai suntem vecini”.

Ce a spus Cornel Ilie despre piesa cu Lidia Buble

„Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea sa aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie la emisiunea matinală de la Antena 1.

citește și...