Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate. “Suntem avariați amândoi”

30.03.2022, 17:19

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate.  Vedeta a vorbit despre afecțiunile de care suferă pe rețelele de socializare, surprinzându-și fanii cu mărturisirea ei. “Si el este avariat.  Suntem avariați amândoi.”

Lidia Buble a luat o pauză mai lungă de la apariții publice, PR-ul vedetei anunțând că aceasta a luat o pauză de la social media. Ulterior, Lidia Buble și-a făcut apariția, după două săptămâni, la radio, la Mihai Morar, unde și-a promovat ultima piesă intitulată ,,Draga mea”.

Recent, solista a dispărut din nou de pe rețelele de socializare, motivul fiind unul de altă natură. Artista nu s-a simțit bine și a spus că a răcit destul de serios.

Lidia Buble are probleme de sănătate

“Sunt foarte răcită. Am rezistat toată iarna la frigul ala nemernic și acum, când este cald afară, ce credeți, am răcit, sunt copză. Și ce credeți, voiam să-l plimb pe Bubbly, dar și el este avariat. (….) Suntem avariați amândoi.”, le-a mărturisit Lidia Buble fanilor din mediul online.

Înainte de a anunța că nu se simte bine, artista a fost surprinsă din nou în compania lui Horațiu Nicolau. Cei doi s-au oprit la un cunoscut restaurant din Floreasca. După ce au luat masa,  Lidia și Horațiu au intrat în garajul imobilului în care ar locui împreună.

Ce spune Lidia Buble despre o relație

Lidia Buble ar avea o relație cu Horațiu Nicolau care este mai în vârstă decât aceasta cu 30 de ani. În luna decembrie a anului 2021, Lidia și Horațiu au fost surprinși de paparazzi pentru prima oară. 

Cântăreața a fost întrebată recent dacă se află într-o relație cu un bărbat, însă ea a evitat să răspundă, potrivit libertatea.ro. Lidia Buble a oferit un răspuns incert.

„Hai să rămână un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez” , a spus Lidia Buble pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

 

 

citește și...