Lidia Buble, surprinsă din nou în compania afaceristului Horațiu Nicolau. Unde au fost văzuți cei doi

29.03.2022, 15:56

Lidia Buble a fost surprinsă din nou în compania lui Horațiu Nicolau, în vârstă de aproape 60 de ani.  Cei doi au luat masa împreună într-un restaurant de lux din Capitală. Ulterior, cei doi au fost văzuți întrând împreună în garajul unui imobil. 

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de fani, iar în ultima vreme se pare că  îi merge la fel de bine în plan sentimental.

După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației. Mai mult, vedeta a fost surprinsă în nenumărate rânduri în compania milionarului  Horațiu Nicolau.

Lidia Buble a fost surprinsă din nou în compania lui Horațiu Nicolau

Mai mult zvonuri despre o relație dintre cântăreața și Horațiu Nicolae au tot apărut, însă niciunul nu a recunoscut. Cei doi au fost surprinși  atât la diferite restaurante din zona de nord a Capitalei, cât și în club.

Recent, blondina a fost surprinsă alături de omul de afaceri în timp ce luau prânzul împreună, într-un restaurant de lux din Capitală. Ulterior, cei doi au fost văzuți întrând împreună în garajul unui imobil, conform mediaflux.ro. 

Lidia Buble, despre viața amoroasă

Artista a fost discretă cu viața personală, de-a lungul timpului, însă fanii i-au cerut vedetei să clarifice dacă există un bărbat în viața ei. Cântăreața a fost întrebată daca se afla într-o relație cu un bărbat, însă ea a evitat să răspundă, potrivit libertatea.ro. Lidia Buble a oferit un răspuns incert.

„Hai să rămână un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez” , a spus Lidia Buble pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

citește și...