Lidia Buble, despre viața amoroasă. Ce a răspuns artista când a fost întrebată dacă este într-o relație

09.03.2022, 16:14

Lidia Buble a vorbit despre viața sa amoroasă. Vedeta a dezvăluit cine a suprins-o de 8 martie și ce cadou a primit. Mai mult, solista a răspuns curiozitătilor lui Dani Oțil. „Cadoul de 8 martie a venit mult mai devreme pentru mine, dar ieri am primit flori”, a spus Lidia Buble. 

Cântăreața a fost invitată în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, unde a lansat o piesă nouă, intitulată Draga Mea. Vedeta  a vorbit despre noua piesă, o melodie despre suferința în dragoste.

Pentru a afla mai multe detalii din viața amoroasă a vedetei, Dani Oțil a întrebat-o dacă a primit un cadou de 8 martie. Lidia a spus că a primit un cadou de la antrenorul ei de la sală, care a surprins-o cu un buchet de flori.

Ce a primit Lidia Buble de 8 martie

„Cadoul de 8 martie a venit mult mai devreme pentru mine, dar ieri am primit flori, da. De la antrenorul meu de la sală, cum au primit toate femeile de acolo. (…) Tu vrei să mă prinzi și nu ai cum”, a fost răspunsul Lidiei Buble.

Lidia Buble a primit de la Dani Oțil o serie de întrebări. Prezentatorul TV a fost curios dacă în viața solistei există un bărbat. Cântăreața a încercat să evite răspunsul.

Lidia Buble, despre viața sa amoroasă

După relația cu Răzvan Simion, Lidia Buble a avut o relatie cu actorul cubanez Harlys Beccera, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat după doar câteva luni. Recent, vedeta a fost văzută alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani.

Vedeta și-a făcut o schimbare de look. Solista a renunțat la părul blond și s-a făcut șatenă. Artista a mărturisit că avea de gând să își facă această schimbare de look de mult timp.

„Mă gândeam de un an de zile să facă schimbarea asta de look, dar probabil că nu am avut curajul. Mi-am deschis Instagramul, dar am lipsit două săptămâni. Mi-a zis cineva că atunci când merg la TV parcă mă spovedesc”, a spus vedeta.

Lidia Buble a dispărut o vreme de pe rețelele de socializare. Vedeta a explicat că simțea nevoia de o pauză și că era obosită psihic și a vrut să-și încarce bateriile.

„Să știți că am dispărut… am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale pentru că am simțit să fac asta. A fost un fel de detox de tot ce înseamnă viața în online, la nivel psihic mă simțeam foarte obosită

Mi-a prins foarte bine această pauză în care efectiv am stat eu cu mine. Mi-am făcut între timp și această schimbare de look, nu mă mai regăseam în varianta blondă”, a mărturisit Lidia Buble pe Instagram.

citește și...