Se anunță împăcarea anului între Lidia Buble și fostul iubit, Harlys Becerra? Ce se întâmplă între cei doi

12.01.2022, 17:07
Se anunță împăcarea anului între Lidia Buble și fostul iubit, Harlys Becerra? Ce se întâmplă între cei doi
FOTO / Lidia Buble, ipostaza provocatoare în mare. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Anul 2022 vine cu surprize în lumea mondenă. Se pare că Lidia Buble a revenit la sentimente mai bune, în relația cu fostul iubit, Harlys Becerra, actorul cubanez. Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de oameni, se pare că îi merge bine în plan sentimental.

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera, în luna decembrie a anului trecut. Fosta concurentă de la “Asia Express” a dezvăluit că relația cu artistul cubanez a ajuns la final. După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației.

Însă, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune. Cei doi se urmăresc din nou pe Instagram, acesta fiind primul semn spre o posibilă împăcare.

Cei doi au publicat fotografii din vacanță

Mai mult, cei doi au publicat fotografii din vacanta, pe rețelele de socializare, însă nu au arătat cu cine sunt însoțiți.

Vedeta a făcut primele declarații despre despărțirea de actorul cubanez și a mărturisit că distanța ar fi fost cea mai mare problemă în relația lor.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Lidia Buble: ”Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri”

Artista a declarat că încă mai ține legătura cu fostul ei iubit și că se înțeleg foarte bine.

”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

Artista a fost văzută într-un restaurant de lux din Capitală, cu un cunoscut om de afaceri.

Lidia Buble, în compania unui milionar din București

La câteva zile după ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble s-a despărțit de Harlys Becerra, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat. Potrivit Mediaflux.ro, Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală, iar chimia dintre cei doi este vizibilă. Afaceristul a achitat nota de plată, după care au ieșit din restaurant.

Se pare că Lidia Buble nu este la prima întălnire cu afaceristul. Cei doi au venit separat, dar au plecat împreună.

citește și...