Lidia Buble a recunoscut în ce relații a rămas cu Răzvan Simion! Ce a spus despre un alt bărbat din viața ei

23.10.2020, 12:52
Lidia Buble a recunoscut în ce relații a rămas cu Răzvan Simion! Ce a spus despre un alt bărbat din viața ei
Lidia Buble a recunoscut în ce relații a rămas cu Răzvan Simion! Ce a spus despre un alt bărbat din viața ei

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă în urmă cu câteva luni, după cinci ani de relație.

După separare, celebra artistă s-a mutat din casa fostului iubit și și-a cumpărat un apartament în Capitală. După ani de zile în care s-au afișat împreună, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Recent, blondina a făcut mărturisiri sincere despre relația pe care o are, de fapt, cu fostul partener, mai ales că în ultima perioadă s-a zvonit că ar avea o nouă relație.

Lidia Buble a rămas prietenă cu Răzvan Simion

Pe Instagram Stories, Lidia Buble i-a provocat pe fani să îi pună mai multe întrebări, iar cei mai mulți au fost curioși să afle cum se înțelege acum cu prezentatorul de la Antena 1. Vedeta a specificat că Răzvan Simion este în continuare impresarul ei.

‘Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională’, a mărturisit Lidia Buble.

În plus, prietenii virtuali au întrebat-o dacă formează un cuplu cu Cornel Ilie, cel alături de care a lansat o piesă sensibilă.

‘Am simțit-o venind, știam că asta o să fie prima întrebare și prima voastră curiozitate mare în perioada asta. Deci, nu, nu suntem iubiți. Avem o relație de prietenie și suntem doi artiși care au lansat o piesă împreună’, a mai declarat solista într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

A avut o relație cu fratele Elenei Gheorghe?

Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble
Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble

Lidia Buble și Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, ar fi avut o relație în urmă cu un an, pe vremea când artista era împreună cu prezentatorul de la Neatza, Răzvan Simion. Se pare că cei doi s-ar fi văzut de mai multe ori în perioada respectivă, iar acum au apărut și primele imagini cu aceștia, extrem de apropiați.

Fotografiile respective ar fi fost făcute în 2019, scrie Cancan.ro! Lidia Buble și Costin Gheorghe ar fi avut mai multe întâlniri și au ținut să imortalizeze momentele fericite cu câteva poze, care au ieșit la iveală abia acum.

După ce imaginile au fost făcute publice, fratele Elenei Gheorghe a avut și o primă reacție. Costin nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fotografiile în care apare alături de Lidia Buble.

‘Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect’, a declarat Costin Gheorghe pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...