Locul în care Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe se întâlneau pe ascuns! Detalii incendiare despre relația lor

14.10.2020, 08:34
Locul în care Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe se întâlneau pe ascuns! Detalii incendiare despre relația lor
Locul în care Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe se întâlneau pe ascuns! Detalii incendiare despre relația lor

Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin, ar fi avut o relație secretă în 2019, pe vremea când celebra artistă era încă iubita lui Răzvan Simion, prezentatorul tv de la Antena 1. Se pare că blondina l-ar fi înșelat pe Răzvan cu fotbalistul.

Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe se întâlneau pe ascuns

Cei doi se întâlneau pe ascuns, departe de ochii curioșilor, chiar în mașina Lidiei Buble, mai exact în Mustang, pe care aceasta l-a primit cadou de la fostul ei partener cu ocazia zilei de naștere.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă abia acum au ieșit la iveală imagini uluitoare cu Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin. În 2019, vedeta ar fi călcat strâmb și ar fi avut o idilă cu Costin, cu care se întâlnea pe ascuns, în mașina cântăreței, scrie Cancan.ro. 

Se pare că povestea lor a fost una intensă, din moment ce Costin Gheorghe a fost sursă de inspirație a solistei pentru melodia ‘Cu ochii ăia verzi’. Piesa ar fi fost creată special pentru el, semn că bărbatul a însemnat ceva pentru ea.

Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble

După ce imaginile au fost făcute publice, fratele Elenei Gheorghe a avut și o primă reacție. Costin nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fotografiile în care apare alături de Lidia Buble.

‘Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect’, a declarat Costin Gheorghe pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Costin este divorțat și are o fetiță

Costin Gheorghe este divorțat din 2018 și are o fetiță cu fosta soție. În schimb, Lidia Buble este o femeie singură, după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, după o relație de cinci ani.

‘Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru’, declara Costin Gheorghe, fost concurent la Exatlon, pentru kanald.ro.

citește și...