Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion cu fratele Elenei Gheorghe?! Ipostaze incendiare cu artista și Costin

13.10.2020, 09:15

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de iubire! Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar cel care a anunțat separarea a fost chiar prezentatorul de la Neatza. Se pare că blondina nu ar fi fost fidelă în relația cu Răzvan Simion, iar acum au apărut informații despre o o posibilă aventură a vedetei, de pe vremea când se iubea încă cu Răzvan Simion.

Lidia Buble a avut o relație cu Costin Gheorghe?

Conform Cancan.ro, Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin, ar fi avut o scurtă relație în 2019, în timp ce solista era împreună cu Răzvan Simion. Nu se știe cu exactitate când a început idila lor, însă aceleași surse susțin că tânărul a fost inspirație pentru Lidia Buble atunci când a lansat melodia ‘Cu ochii verzi’, în această vară.
Mai mult de atât, fotbalistul Costin Gheorghe este divorțat de aproximativ doi ani și ar fi extrem de apropiat de Lidia Buble. Cei de la Cancan.ro au publicat și câteva imagini cu Lidia Buble și Costin Gheorghe. Fotografiile respective par a fi făcute în mașină, semn că cei doi se întâlneau pe ascuns. Din câte se poate vedea, cei doi păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Costin Gheorghe este divorțat

Costin Gheorghe a divorţat în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

‘Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru’, declara Costin Gheorghe, fost concurent la Exatlon, pentru kanald.ro.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după 5 ani

Pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni, Răzvan Simion a scris un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble.

‘O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.
Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine’, scria prezentatorul de la Neatza.

 

citește și...