Unde și cu cine s-a mutat Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion

28.07.2020, 10:59
Unde și cu cine s-a mutat Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion
Unde și cu cine s-a mutat Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble s-a mutat din casa fostului ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Aceasta locuiește acum cu una dintre surorile ei și a dat deja avansul pentru a-și cumpăra un apartament.

Cântăreața Lidia Buble și-a cumpărat apartament în Capuitală și urmează să se mute curând singură, după ani de zile în care a locuit împreună cu fostul ei iubit, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion.

Vedeta și-a luat lucrurile din casa lui Răzvan Simion și acum stă cu una dintre surorile ei, Lorena, până apartamentul ei nou va fi amenajat.

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi la Oradea o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă.

Lidia se va muta la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea Lidie Buble pentru impact.ro.

Religia i-ar fi despărțit

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl ei este pastor. Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la separarea artistei de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion ar fi fos religia acesteia.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au dezvăluit recent surse in anturajul Lidiei Buble pentru playtech.ro.

citește și...