Legătura dintre părinții Danei Săvuică și Regina Elisabeta a II-a. ”Erau în misiune diplomatică”

11.09.2022, 13:06
Legătura dintre părinții Danei Săvuică și Regina Elisabeta a II-a. ”Erau în misiune diplomatică”
Legătura dintre părinții Danei Săvuică și Regina Elisabeta a II-a. ”Erau în misiune diplomatică”

Fostul fotomodel Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a povestit, în mediul online, despre întâlnirea pe care părinții săi au avut-o cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a încetat din viață în data de 8 septembrie 2022, la vârrsta de 96 de ani, după 70 de an de domnie. ”Erau în misiune diplomatică”, a spus Dana Săvuică despre părinții săi și despre întâlnirea cu suverana britanică.

Dana Săvuică a povestit, pe contul său de socializare, desprre întâlnirea dintre părnții săi șii Regina Eliasabeta a II-a a Marii Britanii.

Se întâmpla la începutul anilor ’80, în Sri Lanka, pe vremea când părinți bnecunoscutului fotomodel se aflau în misiune diplomatică.

Legătura dintre părinții Danei Săvuică și Regina Elisabeta a II-a. ”Au avut deosebita ocazie și onoare de a o întâlni pe aceasta femeie incredibilă”

”In anul 1981 Regina Elisabeta a II-a a vizitat una dintre tarile aflate in Commonwealth, Sri Lanka. In acea perioada parintii mei erau in misiune diplomatica si au avut deosebita ocazie si onoare de a o intalni pe aceasta femeie incredibila care a purtat cu maxima responsabilitate coroana si a indeplinit cu sfintenie sarcinile de monarh”, a scris Dana Săvuică în mediul online.

”… regina Marii Britanii a lasat un loc gol in inimile supusilor ei. Cea mai lunga domnie a unui monarh britanic a a ajuns la sfarsit. Dumnezeu sa o odihneasca! RIP”, a adăugat vedeta.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Mari Britanii a decedat joi, 8 septembie 2022, în castelul său scoţian de la Balmoral. Starea de sănătate a suveranei de 96 de ani era într-un declin vizibil de mai multe luni, în special după decesul soţului ei, prinţul Philip, în aprilie 2021. Regele Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani, a ținut primul său discurs în calitate de monarh vineri, 9 septembrie 2022. Charles al III-lea a fost proclamat oficial rege sâmbătă, 10 septembrie 2022, preluând locul mamei sale, Elisabeta a II-a, a cărei moarte a îndoliat Regatul Unit.  Ceremonia a avut loc la Palatul St. James. Pentru prima dată în istorie, ceremonia din cadrul Consiliului de Ascensiune a fost televizată.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, care a murit săptămâna aceasta, după 70 de ani de domnie, vor fi organizate luni, 19 septembrie, începând cu ora 10:00 GMT (13:00 în România), a anunțat sâmbătă cel mai înalt oficial din Anglia care se ocupă cu ceremoniile de stat.

FOTO: Hepta; Facebook Dana Săvuică

citește și...