Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează! Antrenorul a confirmat separarea

17.06.2021, 17:06
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează! Antrenorul a confirmat separarea
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează! Antrenorul a confirmat separarea

Bombă în showbiz! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani de mariaj. Din informațiile prezentate de Fanatik, antrenorul și impresara nu mai formează un cuplu. 

Laurențiu Reghecampf a confirmat că s-a despărțit de Anamaria Prodan, deși impresara mărturisea că totul este perfect între ei. După mai bine de 15 ani de relație, cei doi au decis să-și spună adio, scrie Spynews. Antrenorul a recunoscut că urmează să divorțeze de Prodanca.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru sursa citată mai sus.

Anamaria Prodan nu a dorit să comenteze pe tema acestui subiect: „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”

În urmă cu ceva timp, impresara infirma că ea și Reghe ar fi în pragul divorțului.

„Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine.Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani”, spunea Anamaria Prodan.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă. La momentul respectiv, ambii se aflau în alte relații. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Laurențiu.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

citește și...