Cine a avertizat-o pe Anamaria Prodan că Laurențiu Reghecampf nu ar fi un bărbat fidel! S-a întâmplat în urmă cu mulți ani

02.07.2021, 15:24
Cine a avertizat-o pe Anamaria Prodan că Laurențiu Reghecampf nu ar fi un bărbat fidel! S-a întâmplat în urmă cu mulți ani
Cine a avertizat-o pe Anamaria Prodan că Laurențiu Reghecampf nu ar fi un bărbat fidel

Puțini sunt cei care știu că Laurențiu Reghecampf era căsătorit cu o altă femeie pe vremea când a cunoscut-o pe Anamaria Prodan. Recent, impresara a vorbit despre fosta soție a lui Reghe, dezvăluind că femeia a avertizat-o în legătură cu fidelitatea antrenorului. 

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au doi copii, o fetiță care s-a stins din viață de mică și pe Luca. Simțindu-se înșelată, Mariana a declarat, acum câțiva ani, la un post de televiziune că: ‘Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu.’

Fosta soție a lui Reghe, avertisment pentru Prodanca

Săptămânile trecute, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan, iar gurile rele susțin că el ar avea o amantă de mai bine de 8 ani. Cu toate acestea, Prodanca a negat cu vehemență existența unui potențial divorț.

În cadrul unui interviu pentru GSP Live, Anamaria Prodan a recunoscut că fosta soție a lui Reghe, Mariana Pfeiffer, i-a spus că antrenorul are obiceiul să umble după alte femei.

‘El a trecut printr-un divorț urât despre care nu am vorbit niciodată și pe care l-am dus cu demnitate amândoi. Eu am tăcut și am încercat să vorbesc atunci cu soția lui Reghecampf care îmi spunea: ‘Vai, vezi că e așa, că e pe dincolo… Că umblă’. Mie nu mi s-a întâmplat și eu i-am spus lui Laurențiu atunci: ‘Trebuie să știi să gestionezi succesul, banii, averea și în primul rând imaginea’.

Imaginea este cel mai important lucru pe care îl are la vedere, pentru că nimeni nu o să-ți umble în cont să vadă câți bani ai. Laur încă este un copil, pentru că are un suflet pur și se deschide în fața tuturor. Da, Laurențiu e milionar. Familia asta nu are cum să fie vai de mama ei niciodată‘, a spus Anamaria Prodan pentru GSP Live.

Cine este presupusa amantă a lui Reghe

Impresara a precizat că mariajul ei este la fel de frumos ca la început și a mărturisit că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu. Pe de altă parte, Prodanca a făcut-o praf pe presupusa amantă a lui Reghe.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există!

Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a mai declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

citește și...