Laurențiu Reghecampf pune lucrurile la punct în scandalul divorțului. ”Este un ultim avertisment”

04.07.2021, 11:48
Laurențiu Reghecampf pune lucrurile la punct în scandalul divorțului. ”Este un ultim avertisment”
Laurențiu Reghecampf pune lucrurile la punct în scandalul divorțului. ”Este un ultim avertisment”

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a luat atitudine în scandalul divorțului de Anamaria Prodan, partenera sa de viață. După ce în data de 17 iunie a anunțat că divorțează, Laurențiu Reghecampf a decis să pună lucrurile la punct în ceea ce privește zvonurile care au apărut despre el și celebra impresară.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

În ultima vreme au existat zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța. Ba chiar s-a spus că antrenorul ar avea amantă. Acum, Laurențiu Reghecampf a decis să pună lucrurile la punct.

Laurențiu Reghecampf pune lucrurile la punct în scandalul divorțului. ”Familia noastră este una integră și serioasă”

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru spynews.ro.

„Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi! Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ”, a completat antrenorul de fotbal.

citește și...