La ce a renunțat Monica Anghel pentru a-și menține silueta. ”Îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu”

27.04.2022, 15:06
La ce a renunțat Monica Anghel pentru a-și menține silueta. ”Îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu”
La ce a renunțat Monica Anghel pentru a-și menține silueta. ”Îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu”

Cântăreața Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a slăbit foarte mult în ultma vreme și are mare grijă să-și mențină silueta. Unul dintre secretele sale este acela că nu se atinge de băuturile alcoolice. ”Îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu”, a explicat binecunoscuta cântăreață, care a ales să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimi ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult și afișează o siluetă foarte bine proporționată. Artista a explicat la ce a renunțat pentru a-și menține silueta. Vedeta a mărturisit că unul dintre secretele sale este să nu se atingă de băuturi alcoolice pentru că acestea fac poftă de mâncare, lucru pe care ea încearcă să-l evite. Cântăreața a dezvăluit că ultima oară când a consumat alcool a fost de Revelion.

La ce a renunțat Monica Anghel pentru a-și menține silueta. ”Și familia mea a adoptat cumva același stil de viață”

”Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de Revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber”, a declarat Monica Anghel pentru wowbiz.ro.

Cântăreața a explicat că și familia sa preferă să aibă tot felul de activități în aer liber: ”Și familia mea adoptat cumva același stil de viață. Soțul meu, de exemplu, este cu peștele, îi place să meargă la pescuit, mie nu îmi place pentru că e prea static. Dar îl ducem pe el la pescuit și eu cu Aviv mergem în altă parte, facem diverse alte lucruri”.

citește și...