Kristina Cepraga, tot mai împlinită pe plan profesional. Ce spune vedeta

20.03.2022, 20:40

Kristina Cepraga este tot mai împlinită pe plan profesional. Blondina a fost consilier artistic al Festivalului de film italian, Nuovo Cinema Italiano. Actrița vorbește la perfecție limba italiană și astfel  facilitează mai multe colaborări care o ajută pe mai departe în carieră ei profesională. 

Blondinei îi merge foarte bine de când s-a mutat în România. Vedeta s-a întors în România, după 15 ani de stat în Italia.

Kitty Cepraga a părăsit România în urmă cu aproximativ 20 de ani și a rămas de-a lungul timpului o persoană extrem de discretă.

“Am fost gazda primei ediții a Festivalului de film italian, Nuovo Cinema Italiano, desfășurat timp de 5 zile la București, am fost convocată de Institutul  Cultural Italian, de Ambasada Italiană, am moderat masterclass-urile, gala de deschidere și gala de închidere, m-am ocupat de tot ce înseamnă partea producătorilor români și producătorilor italieni  și facilitarea colaborarilor între cele două țări. Practic, am fost consilier artistic și imaginea festivalului”, a spus frumoasa vedeta, potrivit click.ro.

Kristina Cepraga este tot mai împlinită pe plan profesional

Mai mult, Kristina Cepaga urmează să predea actoria în limba italiană.

“Sunt încântată de faptul că o să am un curs de actorie în limba italiană, pentru elevii din clasa I-a până în a XII-a, la o școală internațională din Capitală. Facem o probă de două luni și dacă ne place vom continua o dată pe săptămână”, a povestit Kristina Cepraga pentru Click!

”Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România”

În 2020,  Kitty Cepraga se gândea chiar să revină definitiv în țară. Singura barieră de la vremea respectivă o reprezenta educația copilului, a cărui limbă maternă este italiană.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză.
Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro anul trecut.

citește și...