Ce spune Kitty Cepraga despre cariera ei. ”S-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate”

08.07.2020, 10:03
Ce spune Kitty Cepraga despre cariera ei. ”S-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate”
Ce spune Kitty Cepraga despre cariera ei. ”S-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate”

Kitty Cepraga a făcut dezvăluiri legate de viața  și cariera sa. A explicat cum a trecut de la muzică la actorie și ce proiecte i-au fost amânate din cauza pandemiei, care a prins-o în România.

Cristina Cepraga a vorbit despre cariera și viața sa într-un interviu pe care l-a acodat pentru click.ro. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani, din relația cu James Goodwin.

Cristina Cepraga, în vâîrstă de 40 de ani, s-a făcut remarcată la ”Școala Vedetelor”. Ulterior, aceasta a ales să se stabilească în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță și regizoare.

Despre cariera sa a făcut Kitty Cepraga câteva declarații.

”Nu mai cânt, atunci aveam 14 ani. La 14 ani le încerci pe toate, era una din obligațiile noastre profesionale. Dar n-am făcut niciodată mai mult de atât. Având o mamă regizor muzical, cazul meu, a fost destulă vehemență legat de faptul că a trebuit să îmbrățișez o carieră de actriță, pentru că în primul rând s-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate. În al doilea rând, ori ești cea mai bună, ori ești Mariah Carey ori Ella Fitzgerald. Nu era cazul”, a spus vedeta.

”Mi-am luat licența, am făcut Facultatea de Teatru și Film în România și am plecat în Italia”, a adăugat Kitty Cepraga.

I s-au anulat proiecte din cauza pandemiei

Kitty Cepraga a fost prinsă de pandemia de coronavirus în România, unde a venit în vizită împreună cu fiica sa.

”Venisem întâmplător să-mi vizitez părinții cu cea mică, la începutul lui martie, apoi într-o săptămâna s-a închis totul, drept pentru care patru luni am stat numai în casă. Nu, n-am mai plecat deloc și sinceră să fiu îmi e și frică acum să plec, pentru că n-am curaj să mă sui într-un avion”, a explicat vedeta.

Aceasta a comentat și pe marginea proiectelor care i-au fost anulate din cauza crizei provocat de coronavirus.

”În mare parte s-au anulat, altele s-au amânat. Vedem care dintre ele se pot relua, cum, în ce formă și dacă se vor mai face. Este o mare problemă pentru noi toți cei care suntem liberi profesioniști.

În meseria noastră nu depindem doar de noi, ci și de ceilalți oameni, de o echipă întreagă, de destin. Sper să se lege ceva frumos și din punct de vedere al carierei în România. Îmi e dor să lucrez și aici, sunt 17 ani de când sunt plecată în Italia”, a mai declarat Kitty Cepraga pentru sursa citată.

citește și...