Cum arată acum Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV a anilor 2000?

11.11.2019, 14:58

Kitty Cepraga, pe numele său real Kristina Cepraga, a revenit în România! Superba actriţă, acum în vârstă de 39 de ani, locuieşte de mai bine de 13 ani în Italia. De 8 ani este căsătorită cu James Goodwin, britanic de origine franceză, şi au împreună o fetiţă de 4 ani, Aurora-May .

Cum arată acum Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV a anilor 2000?

Kitty Cepraga s-a întors în ţară pentru a participa la un eveniment, Festivalul Internațional de Comedie București (Bucharest Best Comedy Film). În acest moment, fosta vedetă tv a anilor 2000 este destul de activă în producția cinematografică italiană.

Fiica regizorului muzical al televiziunii publice Alexandra Cepraga va participa în perioada 22-27 noiembrie 2019 la competiţia cinematografică Bucharest Best Comedy Film.

Kitty Cepraga, fosta componentă a ‘Școlii vedetelor’, joacă în filme, dar şi regizează producţii.

‘Am reușit să am un master în marketing și management al evenimentelor culturale, ba chiar am organizat și câteva evenimente de artă cu Institutul Cultural Român de la Roma. În prezent studiez producția de film. Evident, sunt onorată să fiu directorul artistic al festivalului, să organizez mese rotunde cu invitați importanți din Italia, pe care i-am invitat la București’, a declarat Kitty Cepraga pentru VIVA!

Acum este o familistă convinsă, dar în urmă cu 20 de ani poza sexy şi provocator la toate posturile de televiziune.

citește și...