Kamara îl atacă dur pe Zanni de la ”Survivor România”. ”Eu îl văd ca o hienă”

14.02.2021, 10:46
Kamara îl atacă dur pe Zanni de la ”Survivor România”. ”Eu îl văd ca o hienă”
Kamara îl atacă dur pe Zanni de la ”Survivor România”. ”Eu îl văd ca o hienă”

Cântărețul Kamara, fratele lui Musty de la ”Survivor România”, și-a spus foarte clar părerea despre Zanni, unul dintre componenții echipei Faimoșilor de la show-ul transmis de Kanal D.

Kamara a fost invitat la wowbiz.ro, unde a comentat despre ce se întâmplă la emisiunea ”Survivor România. Printre altele, artistul și-a spus foarte clar părerea despre Zanni, unul dintre componenții echipei Faimoșilor.

„El bagă discordie în grup. Dacă mă întrebați pe mine, Zanni este toxicitatea acelui grup, pentru că și nervii lui Jador vin din ceva, nu sunt din nimic. Da, el când pierde un punct e nervos, e normal, dar în rest, el e mai tânăr, probabil la 25 de ani nu a înțeles cum stă toată povestea asta. L-a luat celebritatea, l-a luat valul pe nepregătite și reacțiile pe care le are sunt din cauza asta, probabil. Nu îi caut scuze. Sunt lucruri pe care eu nu le-aș permite dacă aș fi acolo. sub nicio formă, dar sunt convins că nici nu le-ar face dacă aș fi eu acolo. Are nevoie de partea asta de balanță. Nu îl trage nimeni înapoi pentru că nu vor. Toți s-au prins că e votat și atunci îl lasă să își taie singur craca de sub picioare. Zanni a jignit fetele în mod repetat. L-am văzut, fără părere de rău. Și nu își cere scuze, nu are remușcări. Eu îl văd ca o hienă. Eu zic că fiecare om are caracteristicile unui animal, în funcție de animalul cu care seamănă. Ăsta e felul lui de a fi. Se fofilează, atacă, ăsta e stilul lui”, a spus Kamara.

Cine este Musty de la ”Survivor România”

Musty  este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominiccană și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Musty este fratele cântărețului Kamara, de la trupa Alb-Negru.

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani și este cu cinci ani mai mic decât fratele său, Kamara.

La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Musty are trei copii cu trei femei diferite.

citește și...