De ce nu poate să revină Amna în țară după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce au decis medicii

19.01.2021, 10:25
De ce nu poate să revină Amna în țară după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce au decis medicii
De ce nu poate să revină Amna în țară după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce au decis medicii

Cântăreața Amna nu poate să revină în  România din Republica Dominicană, acolo unde a participat la emisiunea ”Survivor România.

Amna a făcut parte din echipa Faimoșilor de la competiția ”Survivor România”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. Amna a fost eliminată din concurs în urma voturilor telespectatorilor, însă nu poate reveni în România din Republica Dominicană.

Amna a avut probleme de sănătate la competiția la care a fost concurentă.

De ce nu poate să revină Amna în țară după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Organismul meu nu poate suporta atâtea ore de zbor”

Dupa eliminare, Amna a postat si un mesaj pe contul ei de socializare spunand si care este starea ei de sanatate si tot ce a insemnat competitia Survivor Romania 2021 pentru ea.“Din pacate, drumul meu la Survivor Romania s-a incheiat aici. Chiar daca m-am confruntat cu cateva probleme SERIOASE de sanatate, am incercat sa dau tot ce am mai bun. Ieri am iesit din spital si abia astept sa ajung ACASA! VA MULTUMESC din tot sufletul pentru TOATA SUSTINEREA. Nu aveti idee cate surprize am pregatit pentru voi,” a fost mesajul Amnei.

Se pare ca Amna mai are de asteptat pana sa ajunga acasa deoarece medicii din Republica Dominicana nu ii dau voie sa paraseasca tara pentru că inca nu si-a revenit complet, iar organismul ei nu ar face fata unui zbor atat de lung.

“Va multumesc din suflet pentru mesajele de la voi, nu plec inca spre tara pentru ca ma aflul sub un tratament si organismul meu nu poate suporta atatea ore de zbor. Asta este decizia doctorilor si voi mai sta cateva zile pana ma voi pune pe picioare suficient de mult incat sa ma intorc la familia mea de care imi este foarte dor. Le multumesc tuturor celor care au fost in spatele meu si m-au ajutat in tot timpul acesta cand mi-a fost extrem de greu. Survivor Romania este o adevarata familie si am castigat o groaza de oameni. Va multumesc pentru toata sustinerea”, a spus Amna, citată de kanald.ro.

citește și...