Cine este primul concurent propus spre eliminare la ”Survivor România”. ”Am fost primul peste tot”

16.01.2021, 13:06
Cine este primul concurent propus spre eliminare la ”Survivor România”. ”Am fost primul peste tot”
Cine este primul concurent propus spre eliminare la ”Survivor România”. ”Am fost primul peste tot”

S-a stabilit cine este primul concurent de la ”Survivor România” care este propus spre eliminare.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a câștigat primul joc de imunitate, astfel că membrii echipei Războinicilor au fost nevoiți să propună un concurent pentru eliminare. Astfel, primul concurent nominalizat spre eliminare este războinicul Sorin Pușcașu. „Războinicii au votat, să vedem care sunt nominalizările din această seară: Andreea, Sorin, Alin, Mellina, Roxana, Alin, Sorin, Andreea, Albert, Albert, Sorin. Trei voturi Sorin, două voturi Andreea, doua Alin, doua Albert, câte un vot pentru Mellina și Roxana. Primul nominalizat pentru Războinici este Sorin”, a spus Daniel Pavel, moderatorul show-ului filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

„Cumva mă așteptam, în mintea mea era că am pierdut niște puncte importante. Au fost ceva probleme, dar nu vreau să-mi caut scuze. Nu mă așteptam să fiu primul și aici. Am fost primul la mai multe trasee, am fost primul peste tot. Trebuie să experimentez eu asta pentru ca eu să-i învăț pe ceilalți cum să treacă prin asta. Nu sunt supărat pe voi, deloc, sunt mândru de voi în continuare și o să trecem și peste asta”, a declarat Sorin după ce s-a aflat că este propus spre eliminare, notează wowbiz.ro.

Anunțul făcut de moderatorul emisiunii ”Survivor România”

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, a explicat că vor fi două jocuri de imunitate la ”Survivor România”.

De asemenea, acesta a spus și cum își pot susține telespectatorii concurenții favoriți.

„Vom avea două jocuri de imunitate, urmate de câte un consiliu de nominalizare și ulterior un consiliu de eliminare. Dacă un una dintre echipe pierde ambele jocuri de imunitate, doar în primul consiliu de nominalizare vom deschide liniile de vot pentru ca publicul să-și susțină concurentul favorit, exclusiv prin SMS. În situația în care ambele echipe pierd, se deschid liniile de vot pentru fiecare echipă în parte. În fiecare consiliu de nominalizare, concurenții din echipa pierzătoare se nominalizeaza spre eliminare. În urma clasamentului voturilor exprimate de public, concurentul clasat pe primul loc are dreptul să nominalizeze pe cineva din echipa sa. Cel care este cel mai bine plasat în votul publicului este și cel care face nominalizarea spre eliminare. În cazul în care concurentul plasat pe primul loc este și el nominalizat de către colegii săi, automat se salvează. Concurentul nominalizat, cu cele mai puține voturi din partea publicului, părăsește concursul. Pentru a-ți susține concurentul favorit, trimite prin SMS la 1230 numele acestuia. Se poate vota exclisiv pe durata consiliului de nominalizare, în timpul emisiunii de pe TV”, a anunțat Daniel Pavel.

citește și...