Jennifer Lopez vs. Ben Affleck: De ce s-a înstrăinat actorul de soția sa

08.11.2022, 14:43

Ultimele săptămâni au fost de incertitudine în relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, întrucât ambii au stat departe, astfel că au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire a cuplului cunoscut sub numele de Bennifer. Există însă câteva motive profesionale care îl țin ocupat pe actor.

Unii apropiați ai cuplului dau asigurări că a devenit complicată conviețuirea între cele două familii, deoarece JLo și Ben Affleck sunt extrem de ocupați în chestiuni de serviciu, deși acest lucru poate afecta puțin relația.

Deși s-a scurs informația potrivit căreia Ben Affleck este foarte concentrat pe probleme legate de cariera sa și care l-ar fi îndepărtat de conacul luxos pe care îl împarte cu soția sa Jennifer Lopez și de viața de familie. În aceste zile, interpretul lui Batman s-ar afla în oferte pentru a filma continuarea filmului ‘The Accountant’.

Ben Affleck ar continua să muncească mai mult decât să trăiască alături de JLo

Anunțul acestei a doua părți a filmului de acțiune cu Ben Affleck în rolul principal a fost făcut în urmă cu 5 ani, dar a rămas doar în anunț. Acum, de la producție au dezvăluit că au început să contacteze distribuția pentru a coordona datele de filmare și pentru a pune la punct detaliile scenariului pe parcursul mai multor întâlniri cu regizorul Gavin O’Connor, ceea ce îl va ține pe actor departe de noua lui soție.

Surse apropiate cuplului au sugerat că JLo îl are pe Affleck sub un control foarte ferm și că acesta este efectiv ca o marionetă pentru ea. Acest lucru începe să afecteze bunăstarea mentală a actorului și de aceea vrea deja să iasă din relație, transmite marca.com.

“A devenit marioneta lui JLo”

Familia și prietenii apropiați ai actorului au declarat pentru revista Heat World că sunt îngrijorați pentru bunăstarea lui Affleck, deoarece consideră că, după primele luni de căsnicie cu Jennifer Lopez, “nu este 100% fericit”.

“Toată lumea, inclusiv Ben, știa ce implică căsătoria cu Jennifer, dar este greu de crezut că este 100% fericit când pare atât de inconfortabil și pierdut. A devenit marioneta lui JLo, ca toți ceilalți înaintea lui”, spun ei. “Ben nu i s-a plâns lui Jen, probabil pentru că știe că, dacă începe să-i ceară spațiu, ea nu o va lua prea bine.”

citește și...