Jennifer Lopez și Ben Affleck “s-au despărțit” după trei săptamâni de la nuntă. “Este o situație în care amândoi au de câștigat”

09.08.2022, 19:30
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit după trei săptamâni de la nuntă. Este o situație în care amândoi au de câștigat
PARIS, FRANCE - JULY 26: Jennifer Lopez and Ben Affleck are seen at the Louvre Museum on July 26, 2022 in Paris, France. (Photo by Pierre Suu/GC Images)

La mai puțin de o lună după ce s-au căsătorit, Ben Affleck și Jennifer Lopez au decis să ia o pauză. După ce și-au pecetluit uniunea pe 17 iulie anul trecut, la Las Vegas, au petrecut luna de miere la Paris, însoțiți de copiii lor, dar recent au decis să se despartă de comun acord.

La trei săptămâni după ce au spus “Da”, ei au convenit să se despartă pentru “binele relației lor” și pentru că “înțeleg că trebuie să facă față diferitelor angajamente profesionale, chiar dacă acestea provoacă mii de kilometri între ei”.

Affleck s-a întors la Los Angeles, în timp ce cântăreața a rămas în Europa cu copiii. Actorul se concentrează pe un proiect ca scenarist, în care va fi producător și regizor, alături de Matt Damon.

JLo și Affleck “s-au despărțit”după trei săptamâni de la nuntă

“Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este faptul că ei știu mai bine decât oricine altcineva cerințele pe care le presupune ceea ce fac”, a comentat o sursă apropiată cuplului, potrivit Hollywood Life.

“Să fie despărțiți atât de curând după nuntă nu este ideal, dar ei știu că au toată viața înainte”, a continuat sursa.

“Este o situație în care amândoi au de câștigat”

“De fapt, ei cred că petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că atunci când sunt despărțiți fac o sumă extrem de mare de bani. Este o situație în care amândoi au de câștigat“, a adăugat sursa.

Se pare că celebritățile au decis să se concentreze pe angajamentele lor profesionale: “Ei înțeleg pe deplin că vor exista momente în care nu vor putea fi mereu împreună. Este un lucru pe care amândoi l-au recunoscut și l-au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou”, a relatat presa.

Sursa menționată mai sus a spus că JLo și Affleck “vorbesc mereu, trimit mesaje, fac FaceTime-ing și chiar înregistrează atunci când sunt despărțiți pentru că lucrează. Iar timpul petrecut separat face ca reîntâlnirea să fie cu atât mai bună. JLo adoră faptul că știe că soțul ei va fi alături de ea indiferent de situație”.
Cuplul se pare că trece prin prima lor înstrăinare de după nuntă și, spre deosebire de unele relatări din presă, sunt mai apropiați ca niciodată.

citește și...